Με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, τον πρωθυπουργό της Γαλλίας Φρανσουά Φιγιόν και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου στο περιθώριο της Συνόδου των ηγετών της ΕΕ και της Ανατολικής Συνεργασίας αργά την Πέμπτη το βράδυ. Ο κ. Παπανδρέου μεταβαίνει, σήμερα, Παρασκευή, στο Παρίσι, όπου θα έχει συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, ενώ κατά την επιστροφή του στη Βαρσοβία θα έχει συνεργασία και με τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο του δείπνου των ηγετών της ΕΕ και της Ανατολικής Συνεργασίας, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με την καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ, την οποία συνεχάρη για την υπερψήφιση από το γερμανικό κοινοβούλιο των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου.

Επίσης ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τους πρωθυπουργούς της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Βρετανίας, καθώς επίσης με τον πρωθυπουργό της Εσθονίας και τους προέδρους της Ουκρανίας και της Γεωργίας.

Σήμερα, Παρασκευή, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Παρίσι με τον Γάλλο πρόεδρο Νικόλα Σαρκοζί, ενώ πριν την αναχώρησή του από την Βαρσοβία θα συναντηθεί στην πολωνική πρωτεύουσα με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμπαν βαν Ρομπάι και την πρωθυπουργό της Σλοβακίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook