Η λαμπερή πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου ΜΙΝΙ Countryman με την δυνατή συμμετοχή των Onirama!

Η BMW Hellas πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του 4ου μέλους της οικογένειας ΜΙΝΙ, του νέου MINI COUNTRYMAN.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Ξιφασκίας Ελληνικού, το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για την εκδήλωση, ενώ το concept στηρίχθηκε σε ένα party-style event, όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να περιηγηθούν σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με στοιχεία πόλης και εξοχής και να θαυμάσουν από κοντά το νέο ΜΙΝΙ Countryman. Κορυφαία στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε ένα δεκάλεπτο dancing act performance, το οποίο διαδραματίστηκε σε κεντρικό σημείο του σκηνικού και παρουσίασε με ενδιαφέρον τρόπο τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκατοντάδες διακεκριμένοι προσκεκλημένοι από τους χώρους της κοινωνικής, καλλιτεχνικής, και επιχειρηματικής ζωής, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που είχαν πρώτοι την ευκαιρία να ζήσουν τη νέα αυθεντική ΜΙΝΙ Countryman εμπειρία, για απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Η βραδιά απογειώθηκε με την μοναδική guest live εμφάνιση του συγκροτήματος των Onirama, οι οποίοι τραγούδησαν γνώστες τους επιτυχίες σε ένα ανατρεπτικό performance, ενώ τη βραδιά έκλεισαν με ανεβαστικούς ρυθμούς το γνωστό δίδυμο της house, οι DJ’s & producers Playmen.

Την επιμέλεια και την διοργάνωση του event ανέλαβε η Proximity ZZ Διαφημιστική ΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook