Διπλό έγκλημα διέπραξε ένας ασυνείδητος κάτοικος του χωριού Βλαχέρνα στην Αρκαδία… Αφ’ ενός αποπειράθηκε να σκοτώσει εν ψυχρώ ένα αδέσποτο σκυλί επειδή τον… ενοχλούσε, αφ’ ετέρου όμως τα σκάγια του λίγο έλειψε να σκοτώσουν δυο ανήλικα παιδιά που περνούσαν τυχαία!

Μάλιστα όπως δημοσιεύει το protothema.gr, ο απάνθρωπος δράστης δεν είχε δικό του όπλο και… δανείστηκε μια κυνηγετική καραμπίνα από τον γείτονα του για να εξοντώσει το «ενοχλητικό» αδέσποτο! Γύρισε στην αυλή του, σημάδεψε και… άνοιξε πυρ. Κανείς δεν ξέρει αν τελικά πέτυχε ή όχι τον δύστυχο σκύλο. Όμως, οι κραυγές πόνου που άκουσε, δεν είχαν καμία σχέση με… γαβγίσματα!

Τα σκάγια του αδίστακτου οπλοφόρου είχαν χτυπήσει δύο παιδιά ηλικίας 12 και 15 χρόνων, που έτυχε να περνούν και βρέθηκαν μπροστά στο βεληνεκές του δράστη!

Και τα δυο μεταφέρθηκαν αμέσως στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, το 15χρονο χτυπημένο στο μάγουλο και το 12χρονο στο χέρι, τους αστραγάλους και την πλάτη! Οι γιατροί αφαίρεσαν μόνο το ένα από τα σκάγια και άφησαν τα υπόλοιπα τρία στο σώμα του ανήλικου αγοριού, για να τα αποβάλλει ο οργανισμός του.