Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν στους αρκετούς θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση των ομάδων Κ20 του ΟΦΗ και του Εργοτέλη που έγινε το Σάββατο το πρωί στο ΒΑΚ με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2.

Ο ΟΦΗ μετά τις δύο βαριές ήττες στο πρωτάθλημα με 5-0 από Ατρόμητο και Ξάνθη έδειξε ένα πολύ πιο βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς, ενώ και ο Εργοτέλης που ενισχύθηκε σε αυτό το ματς με αρκετούς επαγγελματίες είχε αρκετά καλή παρουσία.

Όσον αφορά την εξέλιξη του σκορ ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί στο 17΄ όταν ο Νύκταρης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μήτρου και το εκτέλεσε εύστοχα για τον ΟΦΗ ο Ντελία ανοίγοντας το σκορ.

Η αντίδραση του Εργοτέλη στο γκολ του ΟΦΗ ήταν άμεση με το συγκρότημα του Β. Πλεσίτη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 27΄ με κεφαλιά του Χαντί.

Πριν κλείσει το πρώτο μέρος όμως ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει ξανά το προβάδισμα στο σκόρ όταν ο Σκουτέλης βρήκε ωραία τον Κωνσταντίνου και αυτός «κεραυνοβόλησε» τον Μήτρου για να κάνει το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61΄όταν ο Πρωτογεράκης σέντραρε από τα αριστερά και ο Ευαγγέλου με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Παρόλα αυτά ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη όμως στο 71΄ ο Ζαχαράκης αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Νύκταρης από τον Μήτρου που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα σε αυτή την φάση. Ο Ζαχαράκης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Δερμιτζάκης απέκρουσε την μπάλα. Στα 20 περίπου λεπτά που απέμεναν ο ΟΦΗ πίεσε για να κάνει το 3-2 όμως ο Εργοτέλης παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΦΗ: Μπρόκος, Κουκάκης, Ντελία, Δαμιανάκης, Ζαχαράκης, Καλιακουδάκης, Μπολάκης, Παπαδιός (75’ Φραγκιαδάκης), Σκουτέλης (86’ Ρουμπελιώτης), Νύκταρης, Κωνσταντίνου (71’ Φαζός).

Εργοτέλης : Μήτρου, Κανδηλάκης, Λουμπάκης, Πρωτογεράκης, Τζανακάκης, Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Δωματάς, Χαντί (λ.τ. 46’ Ανδρεαδάκης Π.), Μπουρσέλης (73’ Δερμιτζάκης).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook