Αδελφοκτόνος χωρίς να το θέλει έγινε ένας νεαρός κυνηγός, που πέρασε τον αδελφό του για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα! Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν τα δυο αδέλφια συμμετείχαν σε μια ομάδα πολλών κυνηγών, που είχαν στήσει καρτέρι για αγριόχοιρους στην Καλλιθέα της Δράμας.

Ο άτυχος κυνηγός όπως δημοσιεύει το protothema.gr, είχε κρυφτεί πίσω από θάμνους, χωρίς ωστόσο να είναι εφοδιασμένος με αλεξίσφαιρο γιλέκο που είναι απαραίτητο για να αποφεύγονται τέτοιου είδους τραγωδίες, αλλά ούτε και ασύρματο ενδοεπικοινωνίας με τους υπόλοιπους κυνηγούς. Μια κίνησή του μέσα στα φυλλώματα, ήταν αρκετή για να γίνει το κακό…

Όταν ο ακούσιος δράστης αντιλήφθηκε τι είχε κάνει, υπέστη σοκ. Παρ’ όλα αυτά, μπόρεσε να ειδοποιήσει για να έρθει βοήθεια, που όμως έφτασε αργά… Το σημείο όπου συνέβη το θλιβερό κυνηγετικό δυστύχημα είναι δύσβατο και χρειάστηκαν πολλές ώρες για να ανασυρθεί η σορός του άτυχου άνδρα. Ο δράστης, που είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Δράμας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook