Ερώτηση για την τύχη του κολυμβητηρίου Χανίων προς τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού καταθέτει ο Βουλευτής Χανιών της Δημοκρατικής Συμμαχίας Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης αναφέρει τα εξής:

\” Η Γ.Γ Αθλητισμού χρηματοδότησε την κατασκευή στο νομό Χανίων ενός υπερσύγχρονου Κλειστού Κολυμβητηρίου στην Περιφέρεια του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Ακρωτηρίου, εγγύς όμως της πόλης Χανίων. Παρά το γεγονός ότι ήδη από επταετίας το εν λόγω Κολυμβητήριο, το οποίο κόστισε περίπου 7 εκ. ευρώ, σχεδόν αποπερατώθηκε, δεν λειτούργησε εξ’ αιτίας του ότι το μεν απαιτούντο ελάχιστα  κονδύλια για την αποπεράτωση του, το δε υπήρξαν διαφωνίες ως προς το ποίος θα είχε την ευθύνη της λειτουργίας του (Δήμος Χανίων, Δήμος Ακρωτηρίου, Γ.Γ.Α … κλπ). Και όχι μόνο αυτό, αλλά το χειρότερο, παραμένει αφύλακτο με αποτέλεσμα προ δεκαημέρου περίπου άγνωστοι κακοποιοί να μπουν μέσα  με όλη τους την άνεση, να κλέψουν ό,τι ήθελαν, προκαλώντας ζημίες πάνω από 500.00 ευρώ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ : Ερωτάται ο κ. Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού 1) Υπάρχει πρόθεση χρηματοδότησης της αποκατάστασης των ζημιών και διάθεσης των ελάχιστων κονδυλίων για την αποπεράτωση του Κολυμβητηρίου; 2) Θα παραχωρηθεί στην συνέχεια η χρήση του στο Δήμο Χανίων που ήδη με έγγραφο του το ζητά;\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook