Κακό φαινόμενο που δυστυχώς δεν μπορεί να περιοριστεί έχουν γίνει πλέον τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στο Ηράκλειο.

Το δυσάρεστο είναι ότι αυτή την φορά τα επεισόδια δεν έγιναν μεταξύ οπαδών γνωστών ομάδων της Ελλάδας αλλά οπαδών μεταξύ δύο ομάδων της Β΄ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος του Ηρακλείου.

Στην αναμέτρηση Πυργιώτισσα – Θέρισος σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε ένα πυρήνα οπαδών της Θερίσου (περίπου 30 άτομα) αλλά και της Πυργιώτισσας . Από τις μάχες σώμα με σώμα δυστυχώς ένα κορίτσι 15 ετών τραυματίστηκε έχοντας υποστεί κάταγμα κλείδας.

Η Αστυνομία που βρισκόταν στο γήπεδο σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση που ξέφυγε μόλις στο γήπεδο ήρθαν δεκάδες άτομα από το Τυμπάκι και απειλήθηκε μεγάλη σύρραξη. Παίκτες , προπονητής και διοίκηση της Θερίσου παρέμεναν κλεισμένοι για πάνω από 6 ώρες μετά την λήξη του ματς κλεισμένοι μέσα στο γήπεδο του Τυμπακίου και αναχώρησαν λίγο μετά τις 1 το βράδυ για το Ηράκλειο συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης που τους συνόδευσε καθ΄ όλη την διάρκεια της διαδρομής.

Πλέον η ΕΠΣΗ καλείται να πάρει τα μέτρα της προκειμένου να μην υπάρξουν ανάλογα περιστατικά στη συνέχεια στα τοπικά πρωταθλήματα του Ηρακλείου που μπορούν να έχουν θλιβερά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook