Συνάντηση εκπροσώπων του αγροτικού κόσμου της Ιεράπετρας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί στις 10.30, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης, μετά τις συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους αγροτικών φορέων της περιοχής, οι οποίοι ζητούν να υπάρξει ανταπόκριση της Πολιτείας και να δοθούν λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζήτησε από το Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη να γίνει μία συνάντηση στο νομό, κατά την οποία οι εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου θα ενημερώσουν τον Περιφερειάρχη για τα αιτήματα και τις προτάσεις του.

«Ο Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και τον ευχαριστούμε γιατί αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Την Τρίτη το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον κ. Αρναουτάκη στο νομό για να ενημερωθεί για τα αιτήματα και τις προτάσεις των αγροτών», δήλωσε ο κ. Αναστασάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook