Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Νεάπολης συναντήθηκαν για να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κινητοποίηση της Τρίτης 4 Οκτωβρίου. Ήδη έχουν αποφασίσει να «νεκρώσει» η Νεάπολη το πρωί της Τρίτης και να μη λειτουργήσει τίποτα, υπηρεσίες και καταστήματα. Καμία δημόσια υπηρεσία δε θα λειτουργήσει, ενώ τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά έως τις 3 το μεσημέρι.

Από την κινητοποίηση εξαιρούνται τα σχολεία, που – όπως είπαν – ήδη αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και δε θέλουν να επιβαρύνουν την κατάστασή τους.

Το στοίχημα για την 4η Οκτωβρίου είναι η συμμετοχή. Και πρέπει να είναι μαζική. Άλλωστε γι\’ αυτό προσκαλούνται να συμμετάσχουν πολίτες από ολόκληρο το Δήμο, καθώς πλέον τα προβλήματα είναι κοινά και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Τα μέλη της Επιτροπής έχουν προγραμματίσει και συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στις 12 το μεσημέρι. Η δράση θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς, ανάγνωση των ψηφισμάτων στήριξης του αγώνα τους και συνθήματα για τη στήριξη της περιοχής του Επάνω Μεραμπέλλου.

anatolh.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook