Το βράδυ της Δευτέρας δόθηκαν στην Κύπρο τα βραβεία «Man Of the Year» για 10η συνεχόμενη χρονιά.  Την παρουσίαση είχε αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Τάσος Τρύφωνος και όλοι περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία για το τι επρόκειτο να γίνει, όταν θα συναντηθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια επί σκηνής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», η βραδιά χαρακτηρίστηκε από τα έξυπνα πειράγματα, τα οποία ακούστηκαν απ\’ όλους.

Τα πρώτα πειράγματα ξεκίνησαν από τον Νίκο Αναστασιάδη, πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο οποίος όταν ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει μία απονομή είπε: «Άντε, με το καλό να πάρεις και την υπηκοότητα και η αντιπολίτευση θα βοηθήσει την κυβέρνηση να σου τη δώσουν»!  Αλλά και όταν ο Γιάννης Λάτσιος με την Ελισάβετ Κωνστνατινίδου ανέβηκαν στη σκηνή για να δώσουν το βραβείο «Προσωπικότητα της Δεκαετίας» είπαν στη Ζέτα πως πήγαν στην Κύπρο για να τη δουν, γιατί την έχουν χάσει τον τελευταίο καιρό!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του βραβείου που θα πήγαινε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο συμπαρουσιαστής της, Τάσος Τρύφωνος, πείραξε τη συμπαρουσιάστριά του λέγοντας πως θα πάρει το βραβείο σπίτι της απόψε! Βεβαίως, η Ζέτα Μακρυπούλια δεν άφησε την ατάκα του χωρίς σχόλιο: «Είμαι ευτυχισμένη που βραβεύονται απόψε οι άντρες και ειδικά αυτός που με κάνει ευτυχισμένη κάθε βράδυ».


yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook