Το παλιό Τελωνείο Χανίων, η επέκταση των δικτύων αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού, η Δημοτική Αγορά των Χανίων και ο οδικός άξονας Φουρνές – Ομαλός, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν σήμερα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας οι τρείς βουλευτές Χανίων του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναγράφεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, κατα την διάρκεια της συνάντησης των κ.κ. Δαμιανάκη, Βαλυράκη και της κας Κουρουπάκη με τον υπουργό Μιχ.Χρυσοχοίδη και τον υφυπ. Θ.Μωραίτη και οι δύο \”ενημέρωσαν τους Βουλευτές για τη φάση υλοποίησης των 4 σημαντικών έργων «σημαίες» του Δήμου Χανίων.

Πιο συγκεκριμένα, η αποκατάσταση και διαρρύθμιση του παλαιού τελωνείου Χανίων για τη δημιουργία κέντρου πολλαπλών πολιτιστικών δραστηριοτήτων αναφέρθηκε ότι βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης (έως 31-12-2011).

 Για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση συστήματος διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης έως τις 25-03-2012.

 Το έργο της δημοτικής αγοράς Χανίων θα ενταχθεί έως τις 31-12-2011 ενώ για τη βελτίωση του οδικού άξονα Φουρνές-Λάκκοι-Ομαλός, τονίστηκε ότι η σύμβαση είναι έτοιμη προς υπογραφή.

Η σύσκεψη κατέληξε σε συμφωνία για μία επόμενη συνάντηση το συντομότερο με τη συμμετοχή όλων των αιρετών εκπροσώπων Χανίων ώστε να συνεχιστεί η στενή παρακολούθηση της πορείας των έργων με τελικό στόχο να αντιμετωπιστούν βασικά ζητήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Τέλος, ο κύριος Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε να επισκεφθεί σύντομα τα Χανιά για την τελική παρουσίαση των υπό ένταξη έργων.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook