Ιδιαίτερη χαρά έδωσε την Τετάρτη το απόγευμα στα παιδιά της Ακαδημίας του ΟΦΗ η αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του «Calceto» όπου προπονούνται τα παιδιά της Ακαδημίας .

Οι Μήνας Πίτσος, Ματίας Βερόν, Ρόι Κάρολ και Λεωνίδας Καμπάνταης αφού έδωσαν τις πολύτιμες συμβουλές τους στους μικρούς θαυμαστές τους , στη συνέχεια υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και μοίρασαν καπέλα και στυλό από την μπουτίκ της ομάδας δίνοντας ιδιαίτερη χαρά στους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΟΦΗ.

Επιτυχημένη επέμβαση σε Βάντο

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Βάντο εγχειρίστηκε με επιτυχία την Τετάρτη το πρωί στην ιδιωτική κλινική «Creta InterClinic» στη βουβωνοκοίλη.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την κλινική το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το πρωί και στη συνέχεια θα μείνει για μια εβδομάδα στο σπίτι του. Ακολούθως θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για κάποιες μέρες και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση αναμένεται σε 3 με 4 εβδομάδες δηλαδή στις αρχές Νοεμβρίου.

Στα της προπόνησης της Τετάρτης αυτή έγινε σε δύο γκρούπ το απόγευμα με τους γνωστούς τραυματίες Μπούρμπο, Ζόρντι Λόπεθ, Σουμπίνιο, Πίτσο και Χαριτωνίδη να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook