Ούτε οι αστυνομικοί μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που αντίκρισαν, όταν κατάφεραν να εντοπίσουν ένα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από την Αλεξανδρούπολη και να βάλουν στο χέρι τους δράστες. Κι αυτό γιατί μπροστά τους είχαν δυο… ανήλικα αγοράκια, που αποδείχθηκαν ικανότατοι κλέφτες, αλλά και οδηγοί!

Η κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων ξεκίνησε όταν ο 42χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος αντιλήφθηκε, ότι το αυτοκίνητό του είχε εξαφανιστεί από την συνοικιακή οδό της πόλης, όπου το είχε παρκάρει και τα σπασμένα τζάμια έδειχναν, ότι κάποιοι το είχαν διαρρήξει. Άνδρες της Ασφάλειας, της Τροχαίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ξεκίνησαν αμέσως έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Σε μια αγροτική περιοχή έξω από την Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν το κλεμμένο Ι.Χ., το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δυο επιβάτες του. Τα έχασαν, όμως, όταν διαπίστωσαν, ότι ήταν δυο πιτσιρίκια ελληνικής καταγωγής ηλικίας μόλις 15 και 13 χρόνων!

Οι «άγουροι» κλέφτες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι, όμως οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς τους που θα κατηγορηθούν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook