Φιλικό παιχνίδι με τον ΠΟΑ θα δώσει το Σάββατο ο ΟΦΗ προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει στο πρωτάθλημα της Super League λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Το ματς θα γίνει στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα.

Με αυτό το φιλικό ο Νίκος Αναστόπουλος και οι παίκτες του θα καλύψουν και το κενό που υπάρχει από την διακοπή του πρωταθλήματος και παράλληλα θα προσπαθήσουν να διατηρηθούν σε καλό ρυθμό για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Σε ότι έχει να κάνει με τα της προπόνησης της Πέμπτης που έγινε το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο το κανονικό πρόγραμμα δεν ακολούθησαν οι γνωστοί τραυματίες Βάντο, Πίτσος, Ζόρντι Λόπεθ , Σουμπίνιο και Χαριτωνίδης. Παράλληλα ατομικό πρόγραμμα κυρίως για προληπτικούς λόγους ακολούθησε και ο Φώτης Παπουλής λόγω μιας σύσφιξης που ένιωσε στον δικέφαλο.

Όσον αφορά τον Χρήστο Μπούρμπο συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Αθήνα και από την Δευτέρα θα επιστρέψει στο Ηράκλειο όπου θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ομάδας αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, και ίσως κάνει την επανεμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους στο ματς με την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ».

Για την Παρασκευή υπάρχει μια προπόνηση στις 5.30 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook