«Εκρηκτικό» είναι το κλίμα στην Κερατέα, όπου για άλλη μια φορά σημειώνονται επεισόδια μεταξύ κατοίκων της περιοχής και δυνάμεων των ΜΑΤ.

Κάτοικοι της περιοχής επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ που περιφρουρούσαν το αστυνομικό τμήμα της Κερατέας με βόμβες μολότοφ και πέτρες, ενώ η αστυνομία απάντησε με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Αυτή την ώρα οι συγκεντρωθέντες έχουν ανάψει φωτιές, ενώ κάτοικοι καταγγέλλουν ότι έχουν τραυματιστεί πολίτες, μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος της Κερατέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια ξέσπασαν μετά από έλεγχο που έγινε από την αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, σε σπίτι κατοίκου της περιοχής, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διεξάγεται για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τη νύχτα σε καντίνα της αστυνομίας στην Κακιά Θάλασσα.

Όπως έγινε γνωστό, στο σπίτι βρέθηκε εκρηκτικό υλικό.

Από το σπίτι προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα συγγενής του ιδιοκτήτη, που σύμφωνα με τους κατοίκους δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Η σύλληψη του κατοίκου της περιοχής, εξόργισε δεκάδες κατοίκους οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αστυνομικό τμήμα για να διαμαρτυρηθούν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook