Φόβους ακόμα και για την ζωή τους εκφράζουν οι οικογένειες των δύο αγνοούμενων Ηρακλειωτών, της 44χρονης Φρόσως Στεργίου και του 53χρονου Ζαχάρη Κουμάκη, που είναι συγγενείς και οι οποίοι εξαφανίστηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου, με διαφορά λίγων ημερών.

Η αγωνία τους είναι τόσο μεγάλη που προχώρησαν στην δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των δύο εξαφανισμένων προκειμένου να βοηθήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Επίσης ήδη έχει ζητηθεί από την Αστυνομία η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κινητών τους τηλεφώνων που παραμένουν κλειστά.

Στενοί συγγενείς των δύο αγνοουμένων χθες πήγαν και πάλι στην Ασφάλεια Ηρακλείου προκειμένου να ζητήσουν από τις Αρχές να δώσουν στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των ανθρώπων τους, εκτιμώντας ότι η κίνηση αυτή θα βοηθήσει τις έρευνες που διεξάγονται για τον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τον Ζαχάρη Κουμάκη, πατέρα δύο παιδιών και την Φρόσω Δημητρίου-Πετρίδη, σύζυγο Αντωνίου Στεργίου.

Ο 53χρονος διέμενε μόνος του καθώς έχει χάσει την σύζυγο του, η οποία «έφυγε» από την ζωή σε μικρή ηλικία. Τον τελευταίο μάλιστα χρόνο ήταν άνεργος. Αυτή η κατάσταση ήταν λογικό να έχει επιβαρύνει την ψυχολογία του. Την παραμονή της εξαφάνισης του είχε πάει στο σπίτι της κόρης του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συμπεριφορά και τα λεγόμενα του ήταν περίεργα.

Στην διάρκεια της συζήτησης φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία αν του συμβεί κάτι κακό, να κηδευτεί στο χωριό του και όχι στο

Ηράκλειο, ενώ φεύγοντας από το σπίτι της κόρης του θέλησε να την αποχαιρετίσει με ένα φιλί καθώς «κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αύριο».

Όλα αυτά όπως είναι αναμενόμενο, μετά και την εξαφάνιση του, έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους οικείους του

που προσεύχονται μόνο να βρεθεί ο άνθρωπος τους σώος και αβλαβής.

Σε αντίθεση με τον 53χρονο, της εξαφάνισης της 44χρονης δεν προηγήθηκε κάτι περίεργο ή ανησυχητικό και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία στην οικογένεια της.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας των δύο αγνοούμενων από την πλευρά των οικογενειών τους γίνεται με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν την αστυνομική έρευνα. Τα παιδιά τους, αδέρφια και γονείς απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με τους δύο εξαφανισμένους, να ενημερώσει την Αστυνομία. «Οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να μας βοηθήσει».

Παράλληλα απευθύνουν έκκληση και στους ίδιους. Όπως λένε, μέλη των δύο οικογενειών, προέχει να μάθουν ότι είναι καλά στην υγεία τους ώστε να τελειώσει το μαρτύριο που ζουν τις τελευταίες εβδομάδες και να ηρεμήσουν.

 

Εφημερίδα  ΠΑΤΡΙΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook