Στα τελευταία λεπτά «λύγισε» ο Α.Ο. Κύδων, που ηττήθηκε στην Αθήνα από τον Πανελλήνιο με 29-25 για την 3η αγωνιστική της Α1 Χάντμπολ ανδρών.

Η χανιώτικη ομάδα βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο με 14-13 αλλά στην συνέχεια η αποβολή του Ξανθουδάκη, που είχε γίνει στο 28’, αποδείχτηκε καθοριστική, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν την εις βάρος τους κατάσταση. Συν τοις άλλοις ήρθε και ο τραυματισμός του Καστρινάκη να προστεθεί στα προβλήματα για τον προπονητή του Κύδωνα, Μανόλη Οικονομάκη.

Ο Κύδων πάλεψε αρκετά αλλά δεν απέφυγε την ήττα με τον ηλεκτρονικό πίνακα να γράφει στο τέλος το 29-25 για τον Πανελλήνιο.

Συγκλονιστική εμφάνιση με 9 γκολ για τους φιλοξενούμενους από τον Κοκολοδημητράκη, ενώ 6 γκολ πρόσθεσε ο Φαλτσέτας, 4 ο Σταμπουλής, 3 ο Ξανθουδάκης, 2 ο Μυντιλάκης και ένα ο Οσιπίδης.

Τα δεκάλεπτα: 4-3, 7-8, 13-14 (ημιχ), 18-17, 23-22, 29-25.

Πανελλήνιος (Δ. Σκάρλος): Τζανακάκης, Γερουλάνος, Χελιώτης 1, Δημήτρουλας 1, Γερουλάνος Τ., Παπανίκος, Βελιτσιάνος 11, Γερουλάνος Κ., Σαμαράς 2, Παρασκευαίδης, Λεωνίδας 7, Χατσίκας 5, Σκοδριάνος 2,  Γκλαβόπουλος, Σομπιρακούλ.

Κύδων Χανίων (Μ. Οικονομάκης): Ρηγάτος, Καμαριανάκης Β., Οσιπίδης 1, Καστρινάκης, Φαλτσέτας 6, Γρηγοράκης, Μυντιλάκης 2, Κοκολοδημητράκης 9, Ξανθουδάκης 3, Βλατάκης  Καμπανιέρης, Καφφάτος, Σταμπούλης 4.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook