Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου διεξάγονται σήμερα. Στο πρώτο χρονικά ζευγάρι (15.00) θα αναμετρηθούν ο κάτοχος του τίτλου ΟΦ Αρμένων με το νεανικό Ρέθυμνο 2010.

Η ομάδα του Σπύρου Σπυριδάκη καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της και θα επιδιώξει ένα σκορ ασφαλείας ενόψει του επαναληπτικού, ενώ από την άλλη η ομάδα του Μιχάλη Δεληγιαννάκη, θα παραταχθεί χωρίς άγχος με στόχο να κάνει την έκπληξη

Μάλιστα οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί για το πρωτάθλημα μόλις το περασμένο Σάββατο (στο ίδιο γήπεδο), με τον ΟΦ Αρμένων να επικρατεί με 2-0.
Διαιτητές θα είναι οι: Γ.Ε. Σταυρουλάκης, Συργούνη, Καπετάνιος

Στο άλλο και πιο ενδιαφέρον ζευγάρι η Επισκοπή θα υποδεχθεί το Ρέθυμνο. Οι δυο από τους τρεις εκπροσώπους του Νομού στο Περιφερειακό αφήνουν για λίγο τις κρίσιμες μάχες της Δ’ Εθνικής και είναι πανέτοιμοι για το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στις 18.00 το απόγευμα και υπό το φως των προβολέων στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής.

Αυτό είναι και το σημαντικότερο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.
Το ματς θα διευθύνουν οι Βοσκάκης, Τσακός, Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook