Όλοι το περιμέναμε, ήταν θέμα μόνο λίγων ημερών. Ο λόγος για την ταινία για τη ζωή του Steve Jobs, τα διακαιώματα της οποίας φαίνεται πως είναι κοντά στο να τα αγοράσει η Sony Pictures. Η ταινία, σύμφωνα με το  away.gr, θα βασίζεται στην βιογραφία του Steve Jobs από τον Walter Isaacson, η οποία ήταν να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο, όμως μετά τα τελευταία γεγονότα, μετατοπίστηκε για τις 24 Οκτωβρίου. Η Sony Pictures φαίνεται, μετά και το The Social Network που κέρδισε 3 Oscars, να είναι η ιδανική υποψήφια για την δημιουργία της ταινίας.

Η βιογραφία των 448 σελίδων που θα κυκλοφορήσει σε λίγες βδομάδες περιλαμβάνει περισσότερες από 40 συνεντεύξεις με τον Steve Jobs και πάνω από 100 συζητήσεις με φίλους, μέλη της οικογένειας, συνεργάτες και ανταγωνιστές. Ο Steve jobs αρνούνταν εδώ και πολλά χρόνια να δώσει το ok για μία επίσημη βιογραφία του, όμως τελικά δέχτηκε όταν μίλησε με τον Isaacson. Ο τελευταίος έχει γράψει βιογραφίες για τον Henry Kissinger, τον Benjamin Franklin και τον Albert Einstein.

Η πλευρά της Sony Pictures έχει το πάνω χέρι όσον αφορά στις συζητήσεις για την ταινία, όμως κανείς δεν γνωρίζει πότε αυτή θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο “θόρυβος” που θα δημιουργηθεί γύρω της, θα είναι ισάξιος -αν όχι μεγαλύτερος- με εκείνον του The Social Network.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook