Ως «μια οργανωμένη ομάδα που κάνει ζημιές μέσα κι έξω από το γήπεδο της» περιέγραψε στους παίκτες του τον Πλατανιά, ο τεχνικός της Ρόδου Δημήτρης Σπανός ενόψει του μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα της επόμενης Κυριακής.

Ο τεχνικός των ελαφιών φαίνεται (και δικαίως άλλωστε όπως μαρτυρά και ο βαθμολογικός πίνακας) πως υπολογίζει πολύ τον Πλατανιά. Άλλωστε γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του, καθώς το διπλό της ομάδας του Καβακά στο Αίγιο την 9η αγωνιστική αποτέλεσε την αρχή του τέλους της καριέρας του Σπανού στην πρώην του ομάδα τον Παναιγιάλειο. Ο Σπανός επέστησε τη προσοχή των παικτών του καθώς αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης αλλά και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ερυθρόλευκοι.

Ο τεχνικός των \”ελαφιών\” ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της ομάδας και δίνει ιδιαίτερο βάρος στην αμυντική λειτουργία. Το μεσημέρι της Τρίτης οι παίκτες της Ρόδου πήγαν στο γήπεδο των Καλυθιών, με τον κόουτς της ομάδας της Ρόδου να ξεκουράζει – δίνοντας ρεπό- πέντε ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Νίκο Σουμουλίδη, Αλέκο Κακλαμάνο, Ηλία Μανίκα, Σαράντη Τοπάλη και Γιώργο Καντιμοίρη. Ο τεχνικός της ομάδας ασχολήθηκε περισσότερο με την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει στον αγώνα με τον Πλατανιά, καθώς εκεί θεωρεί ότι θα κριθεί το ντέμρπι του Μάλεμε.

Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Σπανός μπορεί να υπολογίζει και πάλι τον Λάμπρο Κεφαλούκο
ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού της Ρόδου.
Από την άλλη θα απουσιάσει και πάλι ο Ξενοφών Γήτας, που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη ποινή της τιμωρίας του και ο νεαρός Λιόλιος που είναι τραυματίας και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook