Στη Βουδαπέστη συγκεντρώθηκαν οι καλύτεροι pole dancers από κάθε γωνιά του πλανήτη, με αφορμή τη διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Οι συμμετέχοντες αξιολογούνται από επιτροπή με βάση την τεχνική, το ύφος αλλά και τη δύναμη. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2005, ωστόσο φέτος ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν άντρες καθώς και ζευγάρια.

Νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Alesia Vazmitzl από τη Λευκορωσία ενώ το χρυσό μετάλλιο μεταξύ των αντρών κατέκτησε ο Evgeny Greshilow από τη Ρωσία.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε τη νικήτρια σε μια παλιότερη εμφάνιση της.


Τα τελευταία χρόνια το pole dancing (χορός σε στύλο) έχει εξελιχθεί από μια μορφή διασκέδασης στα νυχτερινά κλάμπ σε ένα ευρέως διαδεδομένο είδος άσκησης. Στο φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Alesia Vazmitsel από τη Λευκορωσία.


Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Laurence Hilsum από τη Γαλλία.


Οι διαγωνιζόμενες αξιολογούνται με βάση τη δύναμη, και την πρωτοτυπία. Εδώ βλέπετε την Yevgeniya Stockling από την Ελβετία.


Η νικήτρια του διαγωνισμού μαζί με τις χορεύτριες που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση.


Για πρώτη φορά στο διαγωνισμό της Βουδαπέστης είχαν τη δυνατότητα να «ξεδιπλώσουν» το ταλέντο τους και άντρες χορευτές.


Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ρώσος Evgeny Greshilov.


Ήταν αυτός που κέρδισε και το πρώτο βραβείο.Για πρώτη φορά οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και «ντουέτα».

(newsbeast)