Γενικά βελτιωμένος καιρός και μόνο το πρωί στα νοτιοανατολικά θα σημειωθούν νεφώσεις και πρόσκαιρες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς βόρειοι, ενώ η θερμοκρασία θα βρεθεί σε άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Αττική, Συννεφιασμένος καιρός το πρωί, γρήγορα όμως θα σημειωθεί βελτίωση.Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά τοπικά 5. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη, Νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Καιρός με νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Γενικά καλός καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Το πρωί υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς βροχές στις Σποράδες και την Εύβοια, αλλά το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί εντάσεως 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη, Καιρός με νεφώσεις και τοπικές βροχές το πρωί, αλλά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί εντάσεως 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά μέχρι 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια, όπου υπάρχει και πιθανότητα καταιγίδας τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα ο καιρός θα σημειώσει βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί εντάσεως 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα νότια θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook