Μετά την πρόκριση της Εθνικής μας ομάδα στα τελικά του Euro 2012 η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε την Τετάρτη το μεσημέρι συγχαρητήρια ανακοίνωση για την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος σε μεγάλη διοργάνωση.

Στην ανακοίνωση της η κρητική ομάδα αναφέρεται για την σημασία αυτής της πρόκρισης , ενώ τονίζει ότι «Στους δύσκολους καιρούς για την Ελληνική κοινωνία η Εθνική Ελλάδος, δείχνει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την Εθνική ομάδα :

«Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ συγχαίρει την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τον πρόεδρο κ. Σοφοκλή Πιλάβιο, τον προπονητή κ. Φερνάντο Σάντος, τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας για την πανάξια πρόκριση τους στη τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012.

Το γεγονός ότι για τρίτη συνεχόμενη φορά η Ελλάδα θα μετέχει στη τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι ενδεικτικό της τεράστιας σημασίας που έχει για τη χώρα μας η νέα επιτυχία που σημείωσε η Εθνική μας Ομάδα.

Στους δύσκολους καιρούς για την Ελληνική κοινωνία η Εθνική Ελλάδος, δείχνει το δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά.

Είμαστε σίγουροι ότι στη νέα πρόκληση για τον Ελληνικό Αθλητισμό η Εθνική Ομάδα θα κάνει ξανά υπερήφανους όλους τους Έλληνες».