Χειρόφρενο τραβούν όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, πλην του Προαστιακού, την Πέμπτη και την Παρασκευή, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 48ωρη απεργία.

Ως εκ τούτου, αύριο, Πέμπτη και μεθαύριο, Παρασκευή, θα ακινητοποιηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί της Πέμπτης και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Αλλαγές στα δρομολόγια Προαστιακού

Στο μεταξύ, σε τροποποίηση των δρομολογίων του Προαστιακού προχώρησε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ λόγω τεχνικού προβλήματος που έχει προκύψει στο σύστημα ηλεκτροκίνησης της σιδηροδρομικής υποδομής.

Έτσι, από σήμερα, Τετάρτη και μέχρι νεοτέρας:

Εκτελούνται μεταξύ Αεροδρομίου - Κιάτου όλα τα δρομολόγια με ώρα αναχώρησης ΧΧ:44 και μεταξύ Κιάτου-Αεροδρομίου με ώρα αναχώρησης ΧΧ:25. Εξαιρούνται οι συρμοί που αναχωρούν από το αεροδρόμιο στις 21:44 και 22:44 και από το Κιάτο στις 21:25 και 22:25.
Οι συρμοί που αναχωρούν από το Αεροδρόμιο κάθε ΧΧ:26 τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας. Οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται σε θερμικό συρμό μετά από δεκάλεπτη αναμονή και φθάνουν στον τερματικό σταθμό των 'Ανω Λιοσίων με 10λεπτη καθυστέρηση.
Καταργούνται όλα τα δρομολόγια με ώρα αναχώρησης από το σταθμό του Αεροδρομίου κάθε ΧΧ:11.
Πυκνώνουν τα δρομολόγια με ώρα αναχώρησης από το σταθμό του Αεροδρομίου κάθε ΧΧ:58 και ώρα άφιξης στην Νερατζιώτισσα ΧΧ:21.
Αντίστοιχα πυκνώνουν τα δρομολόγια με ώρα αναχώρησης από το σταθμό Νερατζιώτισσας ΧΧ:26 και ώρα άφιξης στο σταθμό του Αεροδρομίου ΧΧ:48.
Καταργούνται στο σύνολο της διαδρομής όλα δρομολόγια που είναι προγραμματισμένα μετά τις 9 το βράδυ.

in.gr