Αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της η Sara Leal σχετικά με τη φημολογούμενη σχέση της με τον Ashton Kutcher και το έκανε με συνέντευξη της στο δημοφιλές περιοδικό Us Weekly.

Όπως λέει η 22χρονη: «Ο Ashton ξαφνικά ήρθε πάνω μου και άρχισε να με φιλάει. Στη συνέχεια γδύθηκαμε μαζί με μία άλλη γυναίκα και μπήκαμε στο τζακούζι που βρισκόταν στο μπαλκόνι». Η Leal είπε ότι δεν της φάνηκε κάτι extreme αυτό που έκανε, να γδυθεί δηλαδή και να μπει με έναν παντρεμένο σε τζακούζι. Όπως τόνισε, δεν είχε πρόβλημα να αποχωριστεί τα ρούχα της, ενώ υποστήριξε ότι ο Kutcher της είπε ότι έχει χωρίσει με τη Demi Moore.

http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/sara-leal-us-weekly-cover_353x442.jpgΚαι συνεχίζει την περιγραφή της με πολλές λεπτομέρειες: «Στις 6 το πρωί είχαν φύγει όλοι και μείναμε οι δυο μας. Πήγαμε στο δωμάτιο, εκείνος άφησε την πετσέτα του να πέσει κάτω και εγώ έβγαλα τη ρόμπα που φορούσα και κάναμε σεξ. Ηταν πολύ καλός, τίποτε δεν έμοιαζε περίεργο ή διεστραμμένο, ενώ δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλάξεις».

Μετά την παραδοχή-σοκ ότι ο Ashton δεν χρησιμοποίησε προφυλακτικό η Leal συνέχισε για όσα συζήτησαν οι δυο τους μετά το σεξ: «Μιλήσαμε για ζώδια γιατί είμαστε και οι δύο Υδροχόοι, για θρησκεία, για αγάπη, για πολιτική. Όταν του είπα ότι είμαι λουθηρανή από το Τέξας έμεινε έκπληκτος και μου είπε: Θέε μου, μην μου πεις ότι είσαι και Ρεπουμπλικανή! Γενικώς πάντως ό,τι και να του έλεγα έσκαγε στα γέλια».

Μετά οι δυο τους ξαναέκαναν σεξ και στη συνέχεια ο ηθοποιός έγινε πολύ τρυφερός μαζί της και της εξομολογήθηκε ότι του λείπουν οι αληθινές στιγμές, ενώ η Leal στο τέλος της συνέντευξής της είπε ότι ήταν το πρώτο της one night stand.


/storage/old/201110/sqara-eksmesa111.jpg