Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα περιγράφουν στις καταθέσεις τους τα θύματα της συμμορίας με τα καλάσνικοφ, τα μέλη της οποίας εισέβαλαν σε σπίτια, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη αγριότητα αφού είχαν φτάσει στο σημείο να κακοποιήσουν σεξουαλικά δυο μητέρες ενώ μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά και οι σύζυγοί τους!

Οι δράστες, ηλικίας από 16 έως 24 ετών, όπως φαίνεται και από τις κυνικές ομολογίες τους δεν μπορούν να λέγονται άνθρωποι αφού αντιμετώπισαν τα θύματά τους με τον πλέον νοσηρό τρόπο! Καλούνται να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή για δέκα κακουργήματα και πλημμελήματα, κατηγορίες που τους φέρνουν αντιμέτωπους με την ποινική των ισοβίων.

Η κατάθεση της 47χρονης, η οποία έζησε τον εφιάλτη πριν από λίγες ημέρες όταν τα μέλη της συμμορίας εισέβαλαν στο σπίτι της στην Ηλιούπουλη είναι πραγματικά ανατριχιαστική.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, αναγνώρισε τους Αλέξανδρο Πέπα και Σωκράτη Μενίκο όταν κλήθηκε να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

«Αυτός με το μαχαίρι έδειξε προς το δωμάτιο του γιου μου και με ρώτησε τι είναι εκεί. Όταν του είπα, αυτός απειλητικά μου είπε «ή τα λεφτά ή το γιό σου». Τους υπέδειξα φάκελο με λεφτά στο σακάκι του άνδρα μου. Αφού τα πήρε είπε «αφού κάναμε καλό μπάζο να το γλεντήσουμε» και ήρθε προς το κρεβάτι με έπιασε από τους ώμους και με έσπρωξε στο προσκέφαλο του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα είδα ότι ήταν περίπου πέντε τα ξημερώματα , βρισκόμουν γυμνή πάνω στο κρεβάτι μου και στην κοιλιακή μου χώρα είχα υγρά, σπέρμα…».

Στη δική της κατάθεση, η 33χρονη μητέρα από τη Γλυφάδα, στο σπίτι της οποίας επίσης εισέβαλαν οι κακοποιοί περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε. Η συγκεκριμένη γυναίκα όπως και ο σύζυγος τους αναγνώρισαν τον Αλέξανδρο Πέπα.

«…Μπήκαν στο σπίτι στις 27/9/11 τρείς άγνωστοι ενώ κοιμόμασταν με άντρα και δίδυμα παιδιά μας δυο ετών. Μας χώρισαν και έβαλαν τον σύζυγο μου με τα παιδιά στην κρεβατοκάμαρα κι εμένα στο σαλόνι. Ήπιαν χυμό από ένα κουτί ενώ κάπνισαν κι ένα τσιγάρο. Στο σαλόνι μαζί μου έκατσαν οι δυο και κατέβασαν τα παντελόνια και μου είπαν να πιάσω τα πέη τους , όπως και έκανα, αυνανίζοντας τους μέχρι που εκσπερμάτισαν στο στήθος μου...»

«Λήστευα για 5 ευρώ»

Αμοιβή που έφτανε έως 300 ευρώ ελάμβανε για κάθε ληστεία που συμμετείχε ο 24χρονος δράστης Αινεα Πανο, όπως ο ίδιος καταθέτει. Ο κατηγορούμενος με κυνικότητα που σοκάρει αναφέρει, ωστόσο, ότι για μια από τις ληστείες που συμμετείχα έλαβε μόλις 5 ευρώ.

Συμμετοχή σε ληστείες παραδέχεται και ο 20χρονος Ερμιρ Μετα, ο οποίος ομολογεί ότι κατά τη εισβολή του ιδίου και των συγκατηγορούμενων του στο σπίτι της Γλυφάδας «έκαναν ασελγείς πράξεις» στη γυναίκα και έκλεψαν και το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Σοκ προκαλεί και η κατάθεση της 16χρονης, η οποία αναφέρει πως διατηρούσε δεσμό με τον Αλέξανδρο Πεπα και γνώριζε για την αποτρόπαια δράση του.

Συγγνώμη από τα θύματα αλλά και επιείκεια από τη Δικαιοσύνη, ζητεί ο Αλεξανδρος Πεπα, ο οποίος όπως λέει τους τελευταίους μήνες έκανε χρήση ουσιών τόσο ο ίδιος όσο και συγκατηγορούμενοί του Ερμιρ Μετα και Αινεα Πανο.

«Έκανα χρήση χασίς και οι δύο κοκαΐνη. Επειδή δεν είχαμε λεφτά έδωσα σε έναν Αλβανό τα στοιχεία του οποίου δεν γνωρίζω 500 ευρώ πριν από τρείς μήνες και μου έφερε ένα περίστροφο. Από τότε με τους άλλους δύο συμφωνήσαμε να κάνουμε κάποιες ληστείες»
, καταθέτει.