Ο ΟΦΗ κατέβαλε σήμερα 10.000 ευρώ στο λογαριασμό του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών εν όψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ .

Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι ο ΟΦΗ έχει τελειώσει με τις οφειλές προς τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή αφού ακόμη δεν έχει εξοφληθεί όλο το ποσό που του οφείλεται από την προσφυγή που έχει καταθέσει.

Νέο μπλόκο από Βατσινά και νέος κύκλος συζητήσεων

Στο μεταξύ ο Φανούρης Βατσινάς μέσω του νομικού του εκπροσώπου μπλόκαρε για ακόμη μια φορά τα χρήματα που έχει να λαμβάνει η ΠΑΕ ΟΦΗ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και από τον Ο.Π.Α.Π λόγω του ότι ακόμη δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή στην οικονομική διαμάχη που έχει με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για τα χρήματα που του οφείλονται.

Από την Πέμπτη το πρωί έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συζητήσεων των ανθρώπων του ΟΦΗ με την πλευρά του Φανούρη Βατσινά προκειμένου να βρεθεί μια αποδεκτή λύση που από την μία θα ικανοποιεί την πλευρά Βατσινά και από την άλλη θα δίνει την δυνατότητα στην ΠΑΕ ΟΦΗ να μπορέσει να βάλει σε μια τάξη τα πολλά ανοικτά οικονομικά ζητήματα που υπάρχουν στην ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook