Με τελευταίες προσθήκες αυτές των Θανάση Ντακάκη, από Άρη Σούδας, και Οδυσσέα Ντούπη, από Κρ. Αστέρα, ολοκληρώθηκε η συγκρότηση της ομάδας Νέων του Πλατανιά.

Αντίθετα «ναυάγησε» η μετακίνηση του Γιάννη Μπουρμπάκη από τα Κεραμειά, ενώ εκρεμμεί η μεταγραφή του νεαρού Χανιώτη Δημήτρη Μαυρεδάκη από την ομάδα Παίδων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί (09.00) στο Μάλεμε.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πλατανιά:

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ενημερώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση για τη νεοσύστατη ομάδα Νέων του ΠΛΑΤΑΝΙΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί στις 9 στο γήπεδο του Μάλεμε, τα ηνία της οποίας αναλαμβάνει ο προπονητής Νίκος Πασβάντης.

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ευχαριστεί τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν και παραχώρησαν τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ αποφάσισε να εντάξει στο δυναμικό του αλλά και όλες τις υπόλοιπες που παρότι ενδεχομένως το επιθυμούσαν, ήταν αδύνατο τη δεδομένη χρονική στιγμή να πράξουν κάτι ανάλογο.

Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ κατανοεί και συμμερίζεται το γεγονός ότι από τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη η αγωνιστική περίοδος στα τοπικά πρωταθλήματα, κάποιες ομάδες δε μπορούσαν ν’ ανταποκριθούν στο αίτημά μας.

Σε κάθε περίπτωση η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ευχαριστεί τα σωματεία, ΑΡΗ ΣΟΥΔΑΣ, ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΝΩΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΣΠΙΔΑ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ, ΔΟΞΑ ΠΑΧΙΑΝΩΝ, ΙΚΑΡΟ ΜΟΥΡΝΙΩΝ, ΚΕΡΑΜΕΙΑ, ΚΡΗΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟ, ΠΕΡΒΟΛΙΑ.

Οι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Νέων είναι οι εξής: Μανόλης Τερεζάκης, Απόστολος Μιχαήλ, Στέλιος Μαγαράκης, Νίκος Ροκάκης, Γιάννης Λέττας, Μανόλης Κωστόπουλος, Οδυσσέας Ντούπης, Θανάσης Ντακάκης, Κώστας Γαλανίδης, Αντώνης Κοκκαλάς, Ευγένιος Κονονένκο, Θέμης Πατρικάκης, Τάσος Παπαχρήστος, Δήμος Μπασιαδάκης, Γιάννης Περδικάκης, Δημήτρης Βαγιωνάκης.

Γενικός αρχηγός της ομάδας ορίζεται ο Ηλίας Μαχαίρας ενώ ρόλο εφόρου θα έχει ο Άρης Ιγγλεζάκης. Ο Λυσίμαχος Μπαξεβανίδης θα επιτελέσει έργο φροντιστή, όπως εξάλλου τις ίδιες υπηρεσίες θα προσφέρει και στην πρώτη ομάδα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ».

 Ευχαριστήριο

«Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ευχαριστεί την εταιρία MOBIAK για τη δωρεά ενός σύγχρονου φορείου.

Επίσης ευχαριστεί τον πρόεδρο της κοινότητας Πλατανιά κ. Θρασύβουλο Μαράκη αλλά και τον σύλλογο καταστηματαρχών Πλατανιά, η συνδρομή των οποίων στην διοργάνωση της γιορτής που στήθηκε την περασμένη Τρίτη 11 Οκτωβρίου για την άνοδο της ομάδας στην Football League υπήρξε καταλυτική για την επιτυχία της».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook