Η Huang Yijun είναι 92 χρονών και ζει στην Κίνα. Πήγε με πόνους στην κοιλιακή χώρα και έφερε στους γιατρούς που την εξέτασαν τρόμο. Γιατί; Γιατί απλά η κυρία Huang ήταν έγκυος για 60 χρόνια. Όπως περιγράφει σε άρθρο του το thebest.gr, το 1948 ήταν έγκυος το παιδί όμως που κυοφορούσε πέθανε, όταν πήγε στο νοσοκομείο της είπαν πως έπρεπε να κάνει απόξεση η οποία κόστιζε 100 λίρες τις οποίες δεν είχε, η ίδια εξήγησε: «Ήταν τεράστιο το ποσό τότε, πολλά περισσότερα από τα χρήματα που έβγαζε η οικογένειά μου σε διάστημα κάποιων χρόνων. Δεν έκανα τίποτα, απλά το αγνόησα».

Ο Θεράπων Ιατρός δήλωσε Δρ. Liu Anbin δήλωσε «Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου όταν είδα ότι στην κοιλιά της υπήρχε ένα μωρό. Είμαι γιατρός πάνω από 40 χρόνια και πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο.»

Μετά την αποκάλυψη αυτή οι γιατροί έγιναν εξετάσεις για να δουν αν θα κάνουν κάποια επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το νεκρό μωρό. Ο διευθυντής της Μαιευτικής και Γυναικολογικής μονάδας του νοσοκομείου, Xu Xianming, είπε: «Κανονικά, ένα νεκρό έμβρυο θα έπρεπε να έχει αποσυντεθεί μετά από τόσα χρόνια. Είναι πολύ περίεργο και ακόμα πιο σπάνιο που η κυρία Huang είναι τόσο υγιής.»

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook