Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Χανίων, για τα όσα καταλογίζει στον προπονητή της Μικτής Κρήτης Γιάννη Νηστικάκη, με αφορμή τόσο την προπόνηση της 31ης Ιανουαρίου που δεν ενημερώθηκαν οι παίκτες των Χανίων και του Λασιθίου όσο για τον καταρτισμό της αποστολής και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που πήρε από κάθε Νομό.

Ο ισχυρός άνδρας της ηρακλειώτικης ένωσης θέλησε να ρίξει τους τόνους προκειμένου να μην διχαστεί η ποδοσφαιρική κοινωνία της Κρήτης και ζήτησε συγνώμη τόσο από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων και από τον ομόλογο του στην ΕΠΣ Λασιθίου:

«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη τόσο από την ΕΠΣ Χανίων όσο και από την ΕΠΣ Λασιθίου, διότι από λάθος δικό μας δεν ενημερώθηκαν οι δύο Ενώσεις για την προπόνηση της 31ης Ιανουαρίου. Έδωσα εντολή να σταλθούν κάποια φαξ, τα οποία δεν πήγαν λόγω τεχνικών προβλημάτων. Σε ότι όμως αφορά τα υπόλοιπα τα οποία μας καταλογίζει η ΕΠΣ Χανίων, εγώ δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο θα αφήσω στην κρίση του φίλαθλου κόσμου της Κρήτης να βγάλει τα συμπεράσματα του. Δεν μπορώ και δεν μου επιτρέπεται να ασχοληθώ με τεχνικά θέματα και ποιους παίκτες θα πάρει ο προπονητής. Άλλωστε βρισκόμαστε ακόμη στην προεπιλογή». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook