Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ πέρασαν Γιούχτας και Αλμυρός που κατάφεραν να αποκλείσουν στην διαδικασία των πέναλτι τον σκληροτράχηλο Ρωμανό και τον ΑΟ Τυμπακίου αντίστοιχα.

Όσον αφορά το συγκρότημα των Αρχανών, τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ρωμανό, σ’ ένα παιχνίδι κάκιστο ποιοτικά που δεν είχε γκολ. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου οι Αρχανιώτες φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και με το υπέρ τους σκορ 4 -1 πέρασαν στους «4» του θεσμού.

Τα πέναλτι:

Άγγ. Κασσωτάκης 1-0 (Γιούχτας)

Κεφαλούκος αστοχεί  (Ρωμανός)

Καινουργιάκης 2-0      (Γιούχτας)

Μεσοδιακάκης (αστοχεί) (Ρωμανός)

Λουλιάδης 3-0            (Γιούχτας)

Τραβαγιάκης 3-1         (Ρωμανός)

Καργιωτάκης 4-1        (Γιούχτας)

Γιούχτας: Σαμαριτάκης, Κασσωτάκης Εμ., Καργιωτάκης, Λουλιάδης, Ιερωνυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης (70 λ.τΜεταξάκης), Δεληθωμαΐδης (65’ Τριάντης), Τσαΐνης (46’ Άγγ. Καασωτάκης), Ανδρεαδάκης, Γιακουμάκης. 

Ρωμανός: Λιουδάκης, Σιδηρόπουλος, Γκέος, Πεπονάκης(86\’ Λασηθιωτάκης), Τραβαγιάκης, Μακρογιαννάκης(46\’ Toυρνάκης), Αλατίκ(55\’ Σπανάκης), Φινοκαλιώτης, Μάρκου, Κεφαλούκος, Μεσοδιακάκη

Ματσάρα στο Τυμπάκι

Σε αντίθεση με την αναμέτρηση στις Αρχάνες, το παιχνίδι στο Τυμπάκι έκρυβε πολλές εκπλήξεις και παρά του ότι κυριάρχησε η δύναμη, το γκολ του Στρατήγη στις καθυστερήσεις έβαλε «φωτιά» την ώρα που οι Μεσαρίτες ετοιμάζονταν για τους πανηγυρισμούς. Συγκεκριμένα, ο ΑΟΤ προηγήθηκε στο 61’ με γκολ του Ταβερναράκη, και ο Αλμυρός ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και στην συνέχεια στα πέναλτι. Ο Αλμυρός πιο ψύχραιμος ευστόχησε και στα τρία που εκτέλεσαν οι Δαριβιανάκης, Φραγκιαδάκης και Τσιγώνης ενώ από την άλλη, στο Τυμπάκι αστόχησαν τρεις φορές!

Τα πέναλτι

Δαριβιανάκης 1-0 (Αλμυρός)

Κεφαλάκης αστοχεί (ΑΟΤ)

Φραγκιαδάκης 2-0 (Αλμυρός)

Φλόρενς αστοχεί (ΑΟΤ)

Τσιγώνης 3-0 (Αλμυρός)

Κωνσταντουλάκης αστοχεί (ΑΟΤ)

Τυμπάκι: Κωνσταντουλάκης, Μαράκης, Κεφαλάκης, Μαραγκάκης, Κουκουλάκης, Ταβερναράκης, Μαρακομιχελάκης, Στρατάκης, Αναγνωστάκης, Λεκάκης, Τσιμπραγάκης.
Αλμυρός: Παγωμένος, Ταγιάγια, Μανωλακάκης Β., Σφακιανάκης, Τσιγώνης, Κάββαλος, Στρατήγης, Μαγούλιος, Φραγκιαδάκης, Ξυδάκης, Κρασαγάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook