Έστω και στο παρά… ένα η Σπάθα κατάφερε να πετύχει την 5η της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Β’ ΕΠΣΧ, μαζί με Χάλη και Άμιλλα.

Ο σύλλογος του Κολυμπαρίου με το γκολ του Χρυσαφάκη στο 89’ πήρε την νίκη με 2-1 επί του Ιδομενέα. Η ιστορική ομάδα του Γαλατά είχε προηγηθεί στο 10’ με τον Θεοδωράκη, ο οποίος μάλιστα στο 20’ είχε την ευκαιριά να κάνει το 0-2 αλλά είδε τον Μαναράκη να του αποκρούει το πέναλτι. Η Σπάθα είχε ισοφαρίσει με τον Τσαβαρή στο 30’.

Στον Αλικιανό η Α.Ε. Κυδωνίας «φλέρταρε» με την ήττα στο παιχνίδι με τους Νέους Χανίων αλλά το γκολ του Γιακουμάκη στο 61’ έφερε το ισόπαλο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν παράπονα από την διαιτησία και υποστηρίζουν ότι το γκολ ήταν επιθετικό φάουλ, είχαν προηγηθεί με τον αρχηγό τους Κωνσταντινίδη στο 2’, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει την φανέλα της ομάδας της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων.

Ο Ποσειδώνας πέτυχε την τρίτη του νίκη με 2-0 στα Καθιανά επί της Ε.Θ.Κ. με τον Κουρκουμελάκη να ανοίγει το σκορ στο 7’ και τον Σέρμπαν να το κλείνει στο 30’.

Δεύτερο «τρίποντο» για τον Νέο Αστέρα, που επιβλήθηκε το πρωί της Κυριακής, στην Μοναχή Ελιά του Αλμυρού με 4-0.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook