Σε ένα ματς όπου ο Εργοτέλης έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία του Θάνου αλλά και του επόπτη Γορυγιώτη κατάφερε στο τέλος με μια κεφαλιά του Μπούντιμιρ να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τον Άρη που έγινε την Κυριακή το βράδυ στο Παγκρήτιο Στάδιο κάτω από καταρρακτώδη βροχή.

Ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από φάουλ του Ουμπίντες ο Σανκαρέ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από εμφανή θέση οφσαϊντ όμως κάτι που δεν είδε ποτέ ο επόπτης Γουργιώτης.

Η εικόνα του αγώνα

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις και οι καλύτερες και για τις δύο ομάδες προήλθαν από δύο φάουλ . Ένα του Καπετάνου στο 28΄ που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πίρσον και άλλο ένα του Ρομάνο στο 36΄που απέκρουσε επίσης πολύ ωραία ο Βελίδης για τον Άρη.

Στην προτελευταία φάση του πρώτου μέρους ήρθε το γκολ από τον Σανκαρέ μετά το φάουλ του Ουμπίντες αλλά ο παίκτης του Άρη όπως αναφέραμε και πιο πάνω ήταν σε θέση οφσαϊντ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Εργοτέλης ανέβασε ρυθμό και σε αυτό βοήθησε πάρα πολύ και η είσοδος του Λεάλ στο παιχνίδι στο 54΄. Παρόλα αυτά ο Άρης είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες μέσα σε 1 λεπτό στο 55΄ με κεφαλιά του Ντίκο, και τον Καπετάνο να μην προλαβαίνει σε κενό τέρμα να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Ουμπίντες.

Στο 77΄ ο Εργοτέλης απείλησε με την ισοφάριση σε σουτ του Κατσικοκέρη που πέρασε μόλις άουτ και εκεί που όλα έδειχναν ότι ελέγχει το ματς ήρθε η αποβολή του Βίσιο στο 81΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για να αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά ο Εργοτέλης δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε για το πείσμα του στο 93΄ όταν ο Λεάλ σέντραρε από τα αριστερά και ο αφύλακτος Μπούντιμιρ με κεφαλιά έκανε το 1-1 για την ομάδα του.

Ο Άρης θα μπορούσε να είχε «κλέψει» τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα με το σουτ του Σανκαρέ να περνάει μόλις άουτ την ίδια ώρα που ο επόπτης Γουργιώτης άφησε διπλό οφσαϊντ σε αυτή την φάση όπου μπορούσε να στοιχίσει στον Εργοτέλη τον βαθμό της ισοπαλίας.

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Σίλβα Ζούνιορ, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Σαρρής (54\’ Μπέτο), Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης (73\’ Κατσικοκέρης), Μπούντιμιρ, Κουτσιανικούλης (54\’ Λεάλ)

Άρης (Σ. Τσιώλης): Βελίδης, Ντίκο, Παπαστεριανός, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί, Καπετάνος, Ούμπιντες, Ακόστα (52\’ Ιάκομπ), Κασναφέρης (58\’ Νέτο), Πρίτας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook