Υπό κατάληψη τελεί το αμαξοστάσιο των απορριμματοφόρων του δήμου Χανίων ,από τους εργαζόμενους στην τοπικής αυτοδιοίκηση του πραγματοποιούν 24ωρη απεργία  στα πλαίσια  των πανελλαδικών κινητοποιήσεων της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι που διαμαρτύρονται για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης η οποία όπως λένε τους οδηγεί στην εξαθλίωση θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και τις 2 επόμενες ημέρες καθώς θα συμμετάσχουν στην 24ωρη πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ και τις ΑΔΕΔΥ.

Όπως  είπε στο Flashnews.gr ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Μανόλης Νταγκουνάκης, τα μόνα απορριμματοφόρα που έχουν βγει για αποκομιδή των απορριμμάτων είναι δύο στον παλαιό Δήμο Νέας Κυδωνίας.

Ζητείται μάλιστα από τους εργαζόμενους η κατανόηση του κόσμου, αλλά και η συμπαράσταση του,  στον αγώνα των εργαζομένων.

Επίσης δίωρη στάση εργασίας από τις  12 έως τις 2 θα πραγματοποιήσουν σήμερα και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΧ και ΔΕΥΑΒΑ, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Ανάλογη είναι η εικόνα και  στο Ηράκλειο, καθώς οι εργαζόμενοι στο δήμο κατέρχονται σε νέο γύρο κινητοποιήσεων.

Επίσης σε γενική συνέλευση των εργαζομένων του δήμου Βιάννου αποφασίστηκε ομοφώνα η συνέχιση του αγώνα ενάντια στα αντιλαϊκά όπως χαρακτηρίζονται, μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση και οδηγούν στην εξαθλίωση όλη την κοινωνία.
Παράλληλα καλούνται όλοι οι δημότες της Βιάννου να συμμετέχουν στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 19 Οκτώβριου.

Επίσης συνεχίζουν επ\’ αόριστον η κατάληψη στο δημαρχείο Μαλεβιζίου από τους εργαζόμενους, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στο μισθολογικό τους καθεστώς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook