Συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθεί τελικά ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες του ακινήτου, στο οποίο σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό με το θάνατο του 8χρονου αγοριού από την Αλβανία.

Όπως έγινε γνωστό  το ακίνητο αυτό φαίνεται να ανήκει στην οικογένεια Βουλγαράκη και συγκεκριμένα στον ίδιο το Γιώργο Βουλγαράκη, στον αδερφό του Κώστα, σε έναν ξάδερφό του επίσης Κώστα, καθώς και σε ένα ακόμη άτομο.

Ο εισαγγελέας έχει διατάξει να κινηθεί η απαραίτητη διαδικασία για τη σύλληψη των ενόχων με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι αν το οικόπεδο, ανήκει στον κ. Βουλγαράκη, αλλά και στους λοιπούς συγγενείς του, που φέρονται ως συνιδιοκτήτες ή αν ο χώρος αυτός δεν τους ανήκει πλέον.

Σύμφωνα με τον κ. Κώστα Βουλγαράκη, τον αδερφό του Γιώργου, το συγκεκριμένο ακίνητο έχει εκχωρηθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια στο Δήμο Ηρακλείου.

Πρόκειται μάλιστα για μια «δουλεία διάβαση», μια έξοδος κινδύνου, όπως σημειώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Tην ίδια ωρα πάντως ο δήμος δια στόματος του αντιδημάρχου κ.Περυσινάκη διαψεύδει ότι το οικόπεδο έχει παραχωρηθεί στο δήμο Ηρακλείου .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook