Σίγουρος για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ιωνικού παρ\’ ότι η κρητική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκoρ ήταν ο Φώτης Παπουλής ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του να αφήσει την Κομοτηνή και να έρθει στο Ηράκλειο.

«Ήμασταν κυρίαρχοι της αναμέτρησης, είχαμε ευκαιρίες και ήταν θέμα χρόνου να γυρίσουμε το εις βάρος μας αποτέλεσμα: Θέλαμε από την αρχή να πιέσουμε τον Ιωνικό αλλά μπήκαμε λίγο μουδιασμένα στο παιχνίδι και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Από το γκολ και μετά μόνο η ομάδα του ΟΦΗ υπήρχε στο γήπεδο» » δήλωσε στο on sports ο Φώτης Παπουλής.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αναστάτωσε από αριστερά την άμυνα των Νικαιωτών, ήταν ομαδικός, συμμετείχε στο κανονικό γκολ του Καμπάνταη, το οποίο δεν μέτρησε, στη φάση του 1-1, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε η επίτευξη του δεύτερου τέρματος. Αν έβρισκε και το δρόμο προς τα δίχτυα όλα θα ήταν τέλεια. «Ο προσωπικός μου στόχος συμβαδίζει με αυτόν της ομάδας και είναι να πετύχουμε την άνοδο. Αν η ομάδα πάει καλά θα φανώ κι εγώ. Σε κάθε αγώνα θα δίνω το 101% των δυνατοτήτων μου», επισήμανε ο ταχύτατος και χαμηλών τόνων παράλληλα ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει πάρα πολλά πράγματα ακόμα να προσφέρει: «Εγώ θα προσπαθήσω από τη μεριά μου να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις για να βοηθήσω όσο μπορώ τον ΟΦΗ να πετύχει αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο, δηλαδή την άνοδο στη Super Leaguε. Παιχνίδι με παιχνίδι και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου και εγώ αλλά και σαν σύνολο γενικότερα θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

«Πολυτέλεια ο Καμπάνταης»

O Φώτης Παπουλής έπλεξε το εγκώμιο του Λεωνίδα Καμπάνταη, σκόρερ των δύο από τα τρία τέρματα του κρητικού συγκροτήματος απέναντι στον Ιωνικό: «Ο Λεωνίδας είναι πολυτέλεια για την ομάδα του ΟΦΗ και για τη Β’ Εθνική. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έχει δείξει το ταλέντο του και νομίζω ότι η ομάδα μπορεί να βασιστεί σ’ αυτόν και να κάνει τη διαφορά. Είμαστε όλοι ευτυχείς που είναι στην οικογένεια του ΟΦΗ». Καλά λόγια είχε να πει και για τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Ήρθαν αρκετά καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν. Όλοι είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές, ξέρουν να ζουν με τον πρωταθλητισμό αλλά και από πριν η ομάδα του ΟΦΗ με τους παλιότερους παίκτες είχε βάλει τις βάσεις για ν’ αρχίσει να δημιουργείται κάτι καλό».

«Ευτυχία να παίζεις στο Γεντί Κουλέ»

Ο μικρός στο δέμας αλλά δαιμόνιος μεσοεπιθετικός εξέφρασε το θαυμασμό του για την φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της καινούργιας του ομάδας: «Είναι ευτυχία να παίζεις σε μία έδρα όπως το Γεντί Κουλέ. Όσοι δεν το έχουν νιώσει δεν μπορούν να το εξηγήσουν. Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης και ήταν από τους μεγαλύτερους λόγους που ήρθα. Ξέρω ότι δίνει τέτοια δυναμική που σαφώς είναι μεγαλύτερη και περισσότερη από τις άλλες ομάδες». Όσο για το ντέρμπι με τον τρίτο Διαγόρα που ακολουθεί την ερχόμενη Δευτέρα (18.00, ΕΤ3) στη Ρόδο, υπογράμμισε: «Πρέπει να μιλάμε μέσα στο γήπεδο. Εμείς σαν ΟΦΗ έχουμε πει ότι θα κυνηγάμε κάθε παιχνίδι. Έτσι πρέπει να είναι η νοοτροπία και του ΟΦΗ και της ομάδας γενικά. Νοοτροπία νικητή».

«Προσωπικός ο λόγος που έφυγα»

O Φώτης Παπουλής αναφέρθηκε και στην αιτία της αποχώρησής του από τον Πανθρακικό: «Δεν υπήρξε λόγος αγωνιστικός που έφυγα από τον Πανθρακικό. Ο λόγος ήταν καθαρά προσωπικός. Ήμουν σ’ ένα σύλλογο στον οποίο λειτουργούσαν όλα άριστα από διοικητικής πλευράς, αλλά και σε θέμα ομάδας. Ήθελα να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα με την ομάδα του ΟΦΗ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook