Μία νεαρή μητέρα μόλις 21 ετών έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε βίαια από τον πρώην σύντροφό της, κάτι που δε συνέβαινε για πρώτη φορά!

Η αστυνομία του Nottinghamshire μάλιστα είχε δεχτεί καταγγελίες έντεκα φορές προτού τελικά η Casey Brittle καταλήξει από τα χτυπήματα του Sanchez Williams μπροστά στα μάτια της δίχρονης κόρης τους.

Ο δολοφόνος ήταν γνωστός στις αρχές για το βίαιο χαρακτήρα του, δήλωσε ο Amerdeep Somal, από την Ανεξάρτητη Επιτροπή Παραπόνων της Αστυνομίας προσθέτοντας ότι «σε αυτήν την περίπτωση οι αρχές απέτυχαν να δουν την “πλήρη εικόνα” αυτού που ζούσε η κοπέλα».

\"http://www.newsbeast.gr/files/1/2011/10/18/cas1.jpg\"«Δεν τους παραξένεψε καν το γεγονός ότι η Casey είχε καταγγείλει πολλές φορές ότι ήταν θύμα κακοποίησης και λίγη ώρα αργότερα δήλωνε ότι δεν ήθελε τη βοήθεια της αστυνομίας» συνέχισε.

Η Brittle πέθανε από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι. Η κόρη του ζευγαριού μπήκε στο δωμάτιο τέσσερις φορές ενώ ο Williams ξεσπούσε τη μανία του πάνω στο σώμα της νεαρής κοπέλας και άρχισε να τσιρίζει και να κλαίει.

Το άψυχο σώμα της Brittle βρήκε, όπως γράφει σε άρθρο του το newsbeast, ένας φίλος της ενώ η κόρη της είχε αποκοιμηθεί στα πόδια του κρεβατιού της, όπου κείτονταν.

Η 27χρονος Williams καταδικάστηκε σε ισόβια αφού ομολόγησε τη δολοφονία της συντρόφου του.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook