Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 19 Οκτωβρίου, σε ολόκληρη τη χώρα.

Στην Αττική θα σημειωθεί ηλιοφάνεια με χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί και περιορισμένη τοπικά ορατότητα. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες και πιθανόν περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Στη Βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 18 βαθμούς, στην Κεντρική από 0 έως 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 19 και στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 7 έως 20 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα νότια μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ δυτικό ρεύμα εντάσεων 5 με 6 μποφόρ αναμένεται στον Κορινθιακό.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook