Η εξουδετέρωση του μεγάλου επιθετικού όπλου του Παναθηναϊκού του Σεμπάστιαν Λέτο είναι το κομμάτι στο οποίο δουλεύουν περισσότερο στον Εργοτέλη εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τους «πράσινους».

Ο Νίκος Καραγεωργίου γνωρίζοντας ότι ο Αργεντινός επιθετικός αποτελεί το σημείο «κλειδί» για να μπορέσει ο Εργοτέλης να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ετοιμάζει «μπλόκο» στο Λέτο που τον θεωρεί τον πιο επικίνδυνο παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η προετοιμασία για το ματς με τους «πράσινους» συνεχίστηκε την Τετάρτη το απόγευμα με τον τεχνικό του Εργοτέλη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του . Για το παιχνίδι του Σαββάτου όπως είναι γνωστό ο Καβαλιώτης προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τόμας Βίσιο που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής με τον Άρη και την θέση του στην ενδεκάδα στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Ντατόμο με τον Ουρουγουανό να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Εργοτέλη σε επίσημο παιχνίδι.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 5.30 μ.μ ενώ θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή το πρωί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook