Μια αποκαλυπτική και ειλικρινή συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Ciao η Μάρω Λύτρα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για προηγούμενες σχέσεις που την έχουν πληγώσει, αλλά και για την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί ακόμα και χωρίς να παντρευτεί.

Μιλώντας για αρρωστημένη σχέση του παρελθόντος η Μάρω θυμάται και λέει:
«Νιώθεις τόσο άσχημα εκείνη τη στιγμή, που έχεις την ανάγκη να σε αγκαλιάσει κάποιος και να σου πει “σ΄αγαπάω”.  Και ο μόνος άνθρωπος που είναι εκεί γύρω σου είναι αυτός. Και πάντα με τη βία σου λέει “συγγνώμη, σ΄ αγαπάω, δεν το ήθελα”. Σου δείχνει αγάπη και αυτομάτως ξεχνάς αυτό που σου έκανε. Και μένεις για αυτά τα τρία δευτερόλεπτα αγάπης που θα σου δώσει.  Είναι πολύ δύσκολο να βγεις από μια τέτοια σχέση», στην οποία το μόνο που κυριαρχεί όπως λέει, είναι «ο φόβος».

Όσον αφορά στο θέμα "παιδί", η δημοφιλής τραγουδίστρια λέει πως θέλει να γίνει μητέρα. «Θέλω να κάνω οικογένεια. Να κάνω ένα παιδάκι. Και δεν θέλω να σκέφτομαι σε λίγα χρόνια ότι δεν έγινα μητέρα γιατί δεν βρέθηκε ο κατάλληλος άντρας. Θα κάνω αν χρειαστεί το παιδί μόνη μου, χωρίς γάμο. Δεν σημαίνει ότι ο κατάλληλος πατέρας για το παιδί μου είναι και ο σωστός άντρας για μένα».


protothema.gr