Μεγαλώνει η λίστα με τα ονόματα βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, που ζητούν εκλογές ή συγκρότηση κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης ή και δημοψήφισμα.

Κυβέρνηση εθνικής ενότητας ή δημοψήφισμα ή εκλογές ζήτησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Κρεμαστινός, σε δηλώσεις του σήμερα, στον ΒΗΜΑ 99,5.

\”Εφόσον τα υπόλοιπα κόμματα δεν μπορούν να ακολουθήσουν τη γραμμή της κυβέρνησης, χρειάζονται άλλες λύσεις, όπως εκλογές ή δημοψήφισμα, αλλιώς η χώρα οδηγείται σε χρεοκοπία\”, είπε.

\”Εξακολουθώ να υποστηρίζω, ότι οποιαδήποτε μονοκομματική κυβέρνηση με ή χωρίς εκλογές δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση\”, δήλωσε την Τετάρτη σε άλλες δηλώσεις του ο κ. Κρεμαστινός.

\”Μονόδρομο\” χαρακτήρισε χθες από το βήμα της Βουλής, την επιλογή συγκρότησης εθνικής σωτηρίας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ν. Λιντζέρης, κάνοντας λόγο για \”έλλειμμα διακυβέρνησης\” που \”καμία μονοκομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει\”.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ψηφίζει το νομοσχέδιο, καθώς πρόκειται για \”ψήφο ανάγκης και αναμονής για λυτρωτικές πρωτοβουλίες και όχι για ψήφο εμπιστοσύνης και αποδοχής\”.

Κάλεσε μάλιστα τον πρωθυπουργό, να απευθυνθεί στον λαό και στις πολιτικές δυνάμεις και να δώσει τις πραγματικές διαστάσεις της οικονομίας.

Ακόμη, η κα Τόνια Αντωνίου, δήλωσε πως \”εάν δεν επιτευχθεί η εθνική σύμπραξη, τότε η μάχη κινδυνεύει να χαθεί\”, ενώ για συγκρότηση εκτάκτου ανάγκης έκανε λόγο και ο κ. Δ. Σαλαγιάννης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook