Τηλεφωνική παρέμβαση-έκπληξη στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» έκανε η Κατερίνα Καραβάτου, το πρωί της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια που καλεσμένος στο στούντιο ήταν ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης. Η 37χρονη παρουσιάστρια, που πριν από 37 μέρες έγινε μαμά, εξήγησε πόσο καλός πατέρας είναι ο σύζυγός της.

Η Κατερίνα Καραβάτου, αφού ευχήθηκε καλή αρχή στους οικοδεσπότες της εκπομπής, δεν θέλησε να μιλήσει για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά αναφέρθηκε στον σύζυγό της:

«Πραγματικά, αν αυτός ο άνθρωπος μπορούσε να θηλάσει, θα το έκανε! Είναι τραγική η κατάσταση! Μια φορά το έκανα μπάνιο μόνη μου, γιατί δεν μπόρεσε να είναι εκεί και ήταν όλο λάθος. Είχαμε δράματα στο σπίτι, ότι το παιδί δεν θα με αναγνωρίζει, δεν θα ξέρει ποιος είναι ο πατέρας του» είπε γελώντας δυνατά και πρόσθεσε: «Πηγαίνει εννοείται και τη φιλάει παντού και της λέει “παιδί μου, αυτό το μελαχροινό πλάσμα, δίπλα στη μανούλα σου, είναι ο μπαμπάς σου και θέλω να το ξέρεις”. Αυτό το ακούει 4-5 φορές την ημέρα τουλάχιστον!».

Οι δυο παρουσιαστές τότε, αφού την ευχαρίστησαν για την τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή, την προσκάλεσαν να τους επισκεφτεί κάποια στιγμή και στο στούντιο από κοντά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook