Ανήκει σε μία από τις πιο περίφημες οικογένειες της Ελλάδας. Την οικογένεια Ωνάση. Ωστόσο, για την 90χρονη Ολγα Ωνάση το χρήμα δεν έπαιξε ποτέ κανέναν ρόλο στην ζωή της. Αλλά η κρίση χρέους έκανε ακόμη και μία ξαδελφή του Ελληνα κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση, να ψάχνει στα σκουπίδια για να ζήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild, η ηλικιωμένη γυναίκα βιώνει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, καθώς αυτή τη στιγμή ζει υπό το καθεστώς της απόλυτης φτώχειας.

Η εφημερίδα παραθέτει και φωτογραφίες της 90χρονης γυναίκας να ψάχνει χρήσιμα πράγματα στα σκουπίδια.

Σύμφωνα με το Έθνος, ο ρεπόρτερ της Bild συνάντησε την ηλικιωμένη γυναίκα στην κουζίνα μίας εκκλησίας, στην Αθήνα. Βρίσκεται εκεί για να πάρει το συσσίτιό της, το οποίο ωστόσο δεν της φαίνεται αρκετό, μέχρι να πάει ξανά στους λόφους με τα σκουπίδια αναζητώντας πράγματα που θα της φανούν χρήσιμα.

\”Δεν πήρα τίποτα παραπάνω από την κληρονομιά της οικογένειας. Μόνο μία σύνταξη, η οποία λόγω των περικοπών μειώθηκε στα 300 ευρώ. Δεν μπορώ να πιστέψω την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα\”, εξομολογείται η 90χρονη σε δημοσιογράφο της εφημερίδας.

Η Bild προσθέτει για την 90χρονη ότι παρά την κατάσταση που βιώνει, παραμένει μία κομψή γυναίκα, φορώντας ένα γούνινο παλτό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook