Tο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοπηγής και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Τσικαλαριών επισκέφθηκε η Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο του προγράμματος του Δήμου Χανίων, που υλοποιείται σε συνεργασία με την ΤΕΔΚ Ν. Χανίων για την προώθηση του βιβλίου και της αναγνωσιμότητας.

Στους μαθητές γνωστοποιήθηκε η δυνατότητα δανεισμού βιβλίων από την Κινητή Βιβλιοθήκη, καθώς επίσης τους επισημάνθηκε από την Προϊσταμένη των Βιβλιοθηκών, κα. Χουδαλάκη και τις βιβλιοθηκονόμους, κα.Καρβέλη, κα.Μαστορακάκη και κα. Μποράκη, η σπουδαιότητα του διαβάσματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «Βιβλιοαυτοκίνητο» ξεναγήθηκαν μαθητές και μαθήτριες 16 τμημάτων του Δημοτικού Σχολείου Χρυσοπηγής και 11 τμημάτων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Τσικαλαριών.

Τα παιδιά γεμάτα χαρά και περιέργεια επέλεξαν τα βιβλία της αρεσκείας τους, ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο του βιβλίου και διάβασαν έργα των αγαπημένων τους συγγραφέων.

Την Τετάρτη 26/10/2011 η Κινητή Βιβλιοθήκη του Δήμου Χανίων θα επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Περιβολίων, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βαρυπέτρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook