Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα το Σαββατοκύριακο. Στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνεις εντάσεως 6 Μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός αρχικά θα είναι αίθριος. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πρόσκαιρα στη δυτική Στερεά. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στο βόρειο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησος
αρχικά ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα στα βορειότερα ενδέχεται να σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 βαθμιαία 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το απόγευμα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία από το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 Μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.


ΔΕΥΤΕΡΑ

Στη δυτική κεντρική και βόρεια χώρα παροδικά θα σημειωθούν αυξημένες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

(protothema.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook