Τα πρώτα πρόστιμα επιβλήθηκαν πριν από λίγες ημέρες από το Τμήμα Εμπορίου, αλλά και τον Ε.Φ.Ε.Τ. σε σχολικό κυλικείο του Αγρινίου, καθώς ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε να διαθέτει μπίρες και ούζα.

Συγκεκριμένα και όπως δημοσιεύει η zougla.gr, σε κυλικείο γυμνασίου στο Αγρίνιο επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για έλλειψη τιμοκαταλόγου και διάθεση απαγορευμένων προϊόντων (κρουασάν, σοκολάτες, πίτσες κ.λπ.).

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρώτο έλεγχο που είχε γίνει στο συγκεκριμένο κυλικείο διαπιστώθηκε ότι αυτό διέθετε μπίρες και ούζα. Για τις ίδιες παραβάσεις, επιβλήθηκε πρόστιμο και από τον Ε.Φ.Ε.Τ..

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η διεύθυνση του σχολείου φαίνεται πως δεν ασχολήθηκε καθόλου με το ζήτημα και σαφώς έχει ευθύνες. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, αλλά αυτό που τονίζεται είναι πως και οι διευθύνσεις των σχολείων προφανώς φέρουν ευθύνη για την ομαλή λειτουργία των κυλικείων και ως εκ τούτου καλούνται να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή.

Σημειώνεται ότι η zougla.gr έχει κάνει έρευνα για το πρόβλημα που υπάρχει στα σχολικά κυλικεία και συγκεκριμένα στην εκπομπή του Xρήστου Μαζάνη «Έχω Θέμα» στο web zougla radio

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook