Αφήνει τις ψηλοτάκουνες γόβες της πασαρέλας και φοράει αθλητικά παπούτσια. Η Ζιζέλ έρχεται στην Ελλάδα, όχι για κάποια επίδειξη μόδας, αλλά για να συμμετάσχει ως δρομέας του κλασικού μαραθωνίου.

Η Βραζιλιάνα καλλονή Ζιζέλ Μπούντχεν έρχεται στην Αθήνα για χάρη της Unesco και του 29ου Κλασικού Μαραθωνίου, που είναι αφιερωμένος στον βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη. Το πασίγνωστο μοντέλο που είναι και πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Unesco, τίτλος που της αποδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009, είπε το μεγάλο «ναι» και έτσι θα βρίσκεται ανάμεσα στους 18.000 Ελληνες και ξένους δρομείς που θα λάβουν μέρος στον αγώνα.

http://www.real.gr/filescalendar/2011/October/KALA/KALA/1203.jpgΤο διάσημο μοντέλο ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση της χώρας μας, ενώ με τη συμμετοχή της στον αγώνα επιθυμεί να δηλώσει και τη συμπαράστασή της στους Ελληνες και στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Θα έχει απίστευτο ενδιαφέρον να δούμε τη Ζιζέλ να τρέχει στους δρόμους της Αθήνας. Είναι πραγματικά προς τιμήν της που πήρε τη μεγάλη απόφαση και έτσι θα βρίσκεται ανάμεσα στους χιλιάδες δρομείς» αναφέρει στην «Espresso» ο personal trainer Τάσος Χαμπέρης, ο οποίος υπήρξε προσωπικός γυμναστής του καλλίγραμμου μοντέλου στα πρώτα βήματα της καριέρας του και προσθέτει:

«Η Ζιζέλ είναι σε απίστευτα καλή φυσική κατάσταση. Λατρεύει τη γυμναστική και την υγιεινή ζωή. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται παγκοσμίως το καλύτερο αλλά και πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα της πάνε μια χαρά και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε όλοι από κοντά».

Η Ζιζέλ Μπούντχεν δεν είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφτεί τη χώρα μας, καθώς έχει έρθει και παλαιότερα σε επίδειξη μόδας της Σήλια Κριθαριώτη, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις, ενώ γνωρίζει καιι τον Τρύφωνα Σαμαρά που είχε αναλάβει το hairstyling των μοντέλων.
(Espresso)