Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του αλλά και τα δύο γκολ που σημείωσε ήταν ο μεγάλος πρωταγονιστής της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ» ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Ο 28χρονος επιθετικός στην αρχική του δήλωση τόνισε : «Χαίρομαι που επέστρεψα ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχα πέρυσι και δεν επέτρεψε να παίξω ποδόσφαιρο. Στον ΟΦΗ υπάρχουν φιλοδοξίες. Έκανα μια καλή αρχή και ελπίζω να συνεχίσω ανάλογα. Με αυτόν τον κόσμο μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο».

Για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό είπε: «Το Καραϊσκάκη είναι το πιο δύσκολο ματς της χρονιάς για κάθε ομάδα. Ωστόσο, είχαμε πάει πολύ καλά στο φιλικό που είχαμε δώσει εκεί και μετά και την εμφάνιση στην Τούμπα νομίζω ότι δείχνουμε πως δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για το αν μπορεί ο ΟΦΗ να κάνει το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα, υποστήριξε: «Πρώτος στόχος είναι η παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μετά βλέποντας και κάνοντας».

Στην μικτή ζώνη έκαναν δηλώσεις και άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Ο Γιώργος Γεωργίου από την πλευρά του επισήμανε :«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς αλλά νικήσαμε και είχαμε και καλή εμφάνιση. Τώρα κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο» , με τον επίσης πολύ καλό και σήμερα Στάθη Ταυλαρίδη να τονίζει από την μεριά του : «Κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στο τεχνικό τιμ και στους φιλάθλους μας. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και δύσκολο. Δεν επαναπαυόμαστε, θα πάμε στον Πειραιά για το καλύτερο κόντρα στον Ολυμπιακό. Στόχος είναι η παραμονή. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και από εκεί και πέρα στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Όσο για την προσωπική του απόδοση ο Ταυλαρίδης επισήμανε : «Ήρθα στον ΟΦΗ για δύο ανθρώπους. Τον Νίκο Μαχλά και τον Νίκο Αναστόπουλο. Αυτοί οι δύο μου έδειξαν εμπιστοσύνη και εγώ στο γήπεδο προσπαθώ να τους δικαιώσω».

Ο Φώτης Παπουλής που και αυτός βοήθησε πάρα πολύ στο επιθετικό κομμάτι υπογράμμισε ότι : «Όταν κερδίζεις αντιπάλους όπως η ΑΕΚ το μόνο που νιώθεις είναι ευτυχία. Μας περιμένουν δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο καλοί στο Καραϊσκάκη».

Τέλος ο Ερόλ Μπουλούτ που στα 37του χρόνια έκανε ακόμη ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο αριστερό άκρο της άμυνας δήλωσε : «Περιμέναμε ότι θα κάνουμε ακόμη μια καλή εμφάνιση γιατί με τον ΠΑΟΚ πήγαμε πάρα πολύ καλά . Είχαμε την συμπαράσταση του κόσμου μας που ήταν φανταστικός για ακόμη μια φορά και αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στο παιχνίδι. Πλέον ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» . Παίζουμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό το ματς και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

«Πιο αποτελεσματικός ο ΟΦΗ»

Από την ΑΕΚ στην μικτή ζώνη μίλησε μόνο ο Παντελής Καφές που χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΟΦΗ τονίζοντας : «Δεν ήταν καλό το παιχνίδι μας. Δεν μπήκαμε καλά στο ματς. Προσπαθήσαμε, είχαμε φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε και χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπέλεκ. Τελειώσαμε μια δύσκολη σειρά αγώνων. Τώρα πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επόμενα. Δυστυχώς το αποτέλεσμα μετράει στο ποδόσφαιρο γιατί και οι δύο ομάδες είχαν εξίσου ευκαιρίες για γκολ. Όμως ο ΟΦΗ ήταν πιο αποτελεσματικός».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook