Με τον Μηνά Πίτσο να φωνάζει παρών για το ματς με τον Ολυμπιακό ο ΟΦΗ ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του για την δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο έμπειρος αριστερός μπακ της κρητικής ομάδας αγωνίστηκε και στα 70 λεπτά (το κάθε ημίχρονο διήρκησε 35 λεπτά) της φιλικής αναμέτρησης με τον Ρούβα που έγινε την Δευτέρα το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και στην οποία ο ΟΦΗ επιβλήθηκε με 1-0 της ομάδας της Γέργερης . Μάλιστα έδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα στους προσαγωγούς και έτσι τίθεται στη διάθεση του Ν. Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στο σημερινό φιλικό πήραν μέρος οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με εξαίρεση τον Καμπάνταη, ενώ αγωνίστηκε για περίπου 50 λεπτά και ο υπο δοκιμή 21χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Αλσίντο Τζούνιορ που έχει προταθεί από τον Σουμπίνιο και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στο διάστημα που έπαιξε.

Το τέρμα που έκρινε την φιλική αναμέτρηση στο ΒΑΚ σημείωσε στο 52΄ ο Κατάι με πλασέ ενώ ο ΟΦΗ είχε και δοκάρι σε σουτ του Ζορμπά στο 2΄ του παιχνιδιού.

OΦΗ : Bεζυρίδης, Μονιάκης, Σόουζα, Πίτσος, Ρόβας, Βερόν, Ουκάρ, Αλσίτο Τζούνιορ (50΄Νύκταρης) , Ζορμπάς, Καμπάνταης, Κατάι.

Ρούβας : Kαλομοίρης, Mπελίτσας, Ταχματζίδης. Φουκαράκης, Πλουσής, Περογαμβράκης, Τζιράκης, Σταθόγλου, Ανυφαντάκης, Ξημεράκης, Καραγιαννακίδης.

Ευχαριστίες στον κόσμο από την ΠΑΕ

Την άψογη συμπεριφορά του κόσμου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ επικρότησε η ΠΑΕ ΟΦΗ με σημερινή της ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί το φίλαθλο κοινό του ΟΦΗ για την αμέριστη συμπαράσταση του στον αγώνα με την ΑΕΚ και την υποδειγματική συμπεριφορά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει :

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί το φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ που, για ακόμα μια φορά, άφησε άφωνη την ποδοσφαιρική Ελλάδα με τον παλμό και τη συμπαράστασή του στην ομάδα μας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ επέμεινε το καλοκαίρι στο να μείνει η ομάδα στο γήπεδό της, με τη βεβαιότητα ότι ο κόσμος της έχει και την ωριμότητα να προστατέψει το γήπεδο και τη δυνατότητα να δώσει τεράστια ώθηση και ακόμα μεγαλύτερη ψυχή στους ποδοσφαιριστές. Χθες όλοι μας νιώσαμε μια μεγάλη δικαίωση. Πάμε όλοι μαζί για ακόμα μεγαλύτερες χαρές».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook