Πρεμιέρα στο ενωσιακό πρωτάθλημα κάνουν την Τετάρτη (26/10) οι Μικτές ομάδες των ΕΠΣ της Κρήτης, που απαρτίζουν τον 11ο όμιλο.

Όσον αφορά τις ομάδες των Χανίων, αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Ρέθυμνο, με τα παιχνίδια να γίνονται στο ΔΑΚ Γάλλου.

Την αρχή κάνουν οι Παίδες της ΕΠΣΧ στις 13.00 με διαιτητή τον Σταυρουλάκη και βοηθούς τον Τσαγκαράκη και τη Συργούνη.

Στις 15.00 είναι το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες Νέων Ρεθύμνου και Χανίων, με διαιτητή τον Τσαγκαράκη (Σταυρουλάκης-Συργούνη).

Οι ενωσιακοί προπονητές της Ε.Π.Σ. Χανίων, Βαγγέλης Πρόκος και Γιάννης Μηνάς, σε δηλώσεις τους στο επίσημο σάιτ της Ένωσης (epshanion.gr) τονίζουν ότι η πρεμιέρα είναι δύσκολη, αλλά οι ομάδες τους πάνε για το θετικό αποτέλεσμα.

Βαγγέλης Πρόκος: «Επιφυλάσσει εκπλήξεις η πρεμιέρα, όπως κάθε πρεμιέρα πρωταθλήματος. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί όπως κάθε χρονιά. Στο Ρέθυμνο θα παίξουμε με την πολύ ανεβασμένη, τα τελευταία χρόνια, Μικτή και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για το φετινό πρωτάθλημα έχω να επισημάνω ότι η ψαλίδα μεταξύ Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου έχει μειώθει και όλα τα παιχνίδια είναι απρόβλεπτα και δεν μπορεί κανείς να προβλέψει το αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε αρχίσει από νωρίς την προετοιμασία, αλλά δεν είμαστε ακόμα απόλυτα έτοιμοι, γιατί έχουμε κάποια προβλήματα με απουσίες, αφού έφυγαν κάποια παιδιά σε Εργοτέλη, Πλατανιά και ΑΟΧ. Παρόλα αυτά πιστεύουμε να καλύψουμε επάξια αυτά τα κενά».

Γιάννης Μηνάς: «Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση όσον αφορά την ετοιμότητα. Θα φτιάξουμε μία αξιόλογη ομάδα και θα κάνουμε το παιχνίδι μας».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook